Jakob Siebert is verantwoordelijk voor de wijnbar Entre2Verres van Entrepot du Vin. Hij is niet alleen een getalenteerd chef maar ook gediplomeerd WSET3 sommelier. Hij serveert je de heerlijkste combo's en vertelt je ondertussen meer over de wijn en de wijnbouwer.
Mijn toppers zijn die druiven die perfect matchen met het moment. Elke gelegenheid verdient zijn eigen wijn en elke wijn heeft zijn hoogtepunt. Die veelzijdigheid maakt wijn voor mij eindeloos fascinerend en tijdloos. In combinatie met de altijd-evoluerende wijnscène maakt dit mijn rol als wijnadviseur en barman extra spannend. Ik ben nog lang niet klaar met ontdekken, maar op dit moment heb ik een zwak voor cool climate wijnen met Riesling als crush!
Familie en vrienden, koken, fijne wijn en nieuwe ontdekkingen - bij voorkeur allemaal tegelijk. Mijn passie ligt in het ontwerpen van harmonieuze en unieke combinaties, waarmee ik mijn gasten culinair kan verrassen en onvergetelijke momenten kan creëren.