Oesters met Champagne, dat is voor heel wat liefhebbers de perfecte combinatie. En ze hebben gelijk, want het delicate ziltige aroma van een oester gaat perfect samen met de frisse zuren van Champagne. Ook een witte wijn met een zilte minerale toets past perfect bij oesters. Maar welke wijn serveer je als je de oesters serveert met frisse appel of gegratineerd? Dat kom je te weten op de Wijn & Oester avond van Entrepot du Vin in samenwerking met onze buren Visjes van Spiessens.
WANNEER
WAAR
PRIJS
JAMMER, HET IS VOLZET!
Op de avond zelf zijn er nog extra wijnen of Champagne van Didier Ducos l'Ablutien brut per glas te verkrijgen. Ook oesters of gemarineerde zalm zijn tot einde voorraad beschikbaar.
Elise van Visjes van Spiessens selecteert voor dit evenement de beste oesters. Die avond is er ook een degustatie voorzien van de wijnen van Podere Cellario in aanwezigheid van wijnbouwer Fausto.